by Karbonkale

Limon ve Zencefilli Zeytinyağı




















Malzeme
Zeytinyağı
2 limon

Hazırlama
1. Limon kabuğunun sarı kısmını bıçakla soyarak ayırın.




















2. Bu kabukları sıcak suyla birkaç dakika sıcak suda tutun, bu şekilde acısını alabilirsiniz.




















3. Limon kabuklarını bir cam kavanoz içine koyun ve üzerine zeytinyağı ekleyin. Daha sonra, 2 saat boyunca hafifçe süzmek için bir su banyosun'da pişirin. Sonra dinlendirelim. Acele etmeye gerek yok çünkü 24 saatimiz var.



















4. Ertesi gün onu süzün.



















5. Temiz ve kuru bir şişeye doldurun. Ayrıca lezzetini maksimum seviyede tutmak için serin bir yerde saklayın.

Zencefilli zeytinyağı için videomuz var;

0 yorum:

Yorum Gönder